Beruházás

2023.12.10. 14:02

Rohamléptekben épül az esztergomi Meki: sajtburgert most még nem, de tavasszal már kérhetünk

A fenti megállapításra természetesen a megszállott McDonald’s rajongók juthatnak, midőn december 10-én a Simor János utcában járva a mellékelt kép tárult a szemük elé.

Kemma.hu

Egyre több munkagép dolgozik az esztergomi McDonald’s étterem építkezésén. Ráadásul a télvíz hideg és csapadékos időszaka sem rettentette el a Simor János utcában folyó beruházáson dolgozókat. Pár hete még arról adtunk hírt, hogy a majdani Meki esztergomi épületére felkerült a födém, illetve megkezdődött a létesítmény körüli útrendszer alatti közművek rekonstrukciója.

A most vasárnap készült fotóval pedig már ott tartunk, hogy valóban közelít a jövő év tavaszára ígért nyitás, illetve az épületre egyre jobban hasonlító a hétről-hétre tovább épülő alakzat. Egy biztos: az első sajtburger itteni elfogyasztásához még egy újabb lépéssel közelebb kerültünk, a világszerte ismert gyorsétteremlánc esztergomi építése mostani fázisa már igencsak reménykeltő.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában