Összeültek

2023.12.18. 14:26

Idei utolsó ülését tartotta a Tatai Kistérségi Többcélú Társulási Tanács

A kistérségi polgármesterek többek között szavaztak a társulás 2023. évi költségvetésének módosításáról.

Kemma.hu

Évi utolsó ülését tartotta a Városházán a Tatai Kistérségi Többcélú Társulási Tanács december 15-én. Tata város közösségi oldalán számoltak be arról, hogy a kistérségi polgármesterek többek között szavaztak a társulás 2023. évi költségvetésének módosításáról, valamint egyeztettek a Szociális Szolgáltatástervezési Koncepció felülvizsgálatáról is.

– Hét napirendben hoztunk ma döntéseket, ezek közül az egyik legfontosabb a költségvetésünk éven belüli utolsó módosítása volt. A Szociális Szolgáltatástervezési Koncepcióról is tárgyaltunk, ami egy nagyon fontos dokumentum, hiszen ebben rögzítjük azt, hogy milyen jellegű szociális feladatokat végzünk közösen a kistérségünkben, emellett döntöttünk a belső ellenőrzési tervről, illetve a jövő évi munkatervünket is meghatároztuk, hiszen, bár 2024-ben választások lesznek, de a társulás ettől függetlenül tovább működik – mondta Michl József Tata polgármestere, a társulási tanács elnöke.

Az ülést tájékoztatók zárták, többek között arról, hogy Tata pályázik az Európa Ifjúsági Fővárosa címre, amihez a pályázati anyag már előkészítés alatt áll.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában