Elismerés

2024.05.31. 20:01

Megköszönték a pedagógusok munkáját, akik a jövő oroszlányi generációját nevelik

Tizennégy aktív és öt nyugdíjba vonuló tanár munkáját ismerték el a napokban. Ez volt az oroszlányi pedagógusnap. A Cirill táncosai feleltek a kultúrpillanatokért.

Kemma.hu

A Hamvas Béla Gimnázium dísztermében köszöntöttek valamennyi tanárt. Az oroszlányi pedagógusnapon díjakat is átadtak. 

Oroszlányi pedagógusnap köszöntés
Oroszlányi pedagógusnap miatt öltözött díszbe a Hamvas nagyterme
Fotó: oroszlany.hu / Forrás: Beküldött

A városi honlap beszámolója szerint Lazók Zoltán polgármester ünnepi beszédében megköszönte valamennyi helyi nevelési és oktatási intézményben dolgozó óvónőnek, pedagógusnak, igazgatónak a lelkiismeretes és az odaadó munkát. Ezt követően az ünnepséget a Cirill Táncstúdió és Jónás Szabolcs zenés műsora színesítette, majd a jeles nap alkalmából Oroszlány aktív és nyugdíjba vonuló óvodapedagógusai, művészeti-, általános és középiskolás tanárai vehettek át elismeréseket, amiket a városvezető, valamint Rajnai Gábor alpolgármester nyújtott át.

Díjat kapott a József Attila Általános Iskola két tanára, Agócsné Batta Katalin és Gocsikné Kaszás Enikő. A Bakfark Bálint Alapfokú Művészet Iskolából Ocskai Zsuzsannának, a Hunyadi Mátyás Általános Iskolából pedig Nagy Hajnalkának, Lovrity Ingridnek és Némethné Páll Ritának járt a köszönet. Elismerték a Pedagógiai Szakszolgálatnál végzett munkáját Lisztes Csabának. Oroszlány Város Óvodáiból Benitsch Andrea, Schafferné Szakál Erika és Gálos Rita kaptak elismerést. A Benedek Elek EGYMI-ből Rosta István és Tóth Nóra; a Hamvas Béla Gimnáziumból Karácsony Tamás és Horváthné Schein Éva lett a díjazott.

Az oroszlányi pedagógusnap köszönetés is egyben

Nyugdíjba vonulókat is köszöntöttek: a Hunyadi Mátyás Általános Iskolából Nagyné Gottfried Csilla, Gurszky Gézáné, valamint Farkas Gáborné köszönt el. Oroszlány Város Óvodáiból Kovács Erikának járt a kitüntető figyelem, a Hamvas Béla Gimnáziumból pedig Kisné Varga Gabriellának.

A város honlapján fotókat is közöltek az eseményről.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában