Kavalkád

2023.12.12. 12:47

Ha ünnep, akkor Duna Múzeum: remek esztergomi programokat ajánlunk

A Duna Múzeum a gyerekeket ajándékkészítésre várja, de az egész családnak kínál programot.

Kemma.hu

A Duna Múzeum várja a gyerekeket ajándékkészítésre

Forrás: 24 Óra

Fotó: P. Z.

December 16-án Karácsonyi Alkotóműhely címmel tartanak kézműves-foglalkozást a Duna Múzeumban. A családcentrikus programjairól híres intézményben délelőtt tíz órától délután kettőig lehet részt venni az eseményen. A múzeum közösségi oldalán található „esemény” rovatban így írnak a 16-ai programról:

Ablakdíszeket, karácsonyi üdvözlőlapokat, ajándékkártyákat, gyógynövényes szappangolyót, teafiltereket, „természet ajándéka” ékszereket és még megannyi apróságot készítünk, amikkel akár a karácsonyi ajándékozást is megkönnyítjük.

A meghívóban az is szerepel, hogy ezúttal a Duna Múzeum számára ez az idei ünnep egyben a madarak karácsonya is lesz, így a kézműves-foglalkozáson a madár­etető és a madárkalács is szerepel a listán. Az intézmény azt is jelzi, hogy az alkotóműhelyben való tevékenységhez ők minden alapanyagot biztosítanak, az érdeklődőknek alkotói jókedvet kell magukkal vinniük. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában