Hagyomány

2023.12.25. 08:00

Gyógyvízben zárták az évet a kőfaragók

A tatabányai székhelyű Kőfaragó és Műkőkészítő Vállalkozók Országos Ipartestület hagyományos évzáró találkozóját ebben az esztendőben is egy hajdúszoboszlói gyógy- és wellnes szállodában tartotta.

Fenyvesi Károly

Az érdeklődés töretlen az esemény iránt, ezúttal, harmincöt gyermekkel együtt, száznegyvenen vettek részt a háromnapos, nem túlcifrázott programon. A nyitónap vacsorával kezdődött, majd minden korosztályt vártak a bowlingpályák, a szabadulószobák, illetve a jéghokizás lehetősége, a csocsó, a darts és a biliárdasztal izgalmas világa.

Másnap délelőtt az előző esti fáradalmakat a csapat felnőtt többsége a szálloda wellnes- és gyógyrészlegében pihente ki. Az esti, ünnepi évzáró vacsora, Molnár Sándor ipartestületi elnök köszöntése után, pezsgős koccintással kezdődött, majd éjszakába nyúló táncmulatsággal folytatódott. A jótékonysági tombolahúzás százezer forint értékű fődíját, kerti kődíszvásárlási utalványt, egy kajászói kft. ajánlotta fel. A tombola bevételét a szakma utánpótlás képzésére fordítják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában