Mennek, ha baj van

2023.12.24. 07:42

Balesetek Tatabányán és az 1-esen: több mint két és fél órán át segítettek a 4X4-esek +fotók

Öt fakidőlésnél és két közúti balesetnél voltak jelen a 4X4-esek a december 23-i havazás kárhelyszínein.

Kemma.hu

Forrás: Körösladányi Zsombor

A Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjait ismét riasztották. December 23-án, szombaton öt fakidőlésnél és két közúti balesetnél voltak jelen. Továbbá egy magasfeszültségű vezetékre lógó fához voltak ki.

Mindezek Tatabánya és az 1-es út szárligeti szakaszán történtek. Több eset volt a vármegyeszékhelyen és környékén, ezekhez riasztották az egyesületet.

– Ugyanúgy kapjuk a riasztásokat, mint a hivatásos tűzoltók. A mi területünk Vértesszőlős–Tatabánya–Szárliget–M1-es autópálya. Értesítést kaptunk, de ha egy helyen éppen beavatkoztunk, akkor azt fejeztük be. Ha egy-egy káresetet befejeztünk, utána tudtunk új riasztásokra reagálni – kezdte lapunknak Körösladányi Zsombor, a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület vezetője. 

Kiemelte:
– Az egyik közúti balesetnél 2 és fél órát voltunk kint. Eközben is volt pár káreset, azokra a hivatásos egységek vonultak. A hivatásokkal vonulunk egy-egy helyszínre, ott segítünk. Persze volt már olyan, ahol önállóan is be tudtunk avatkozni.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában