Elismerések

2023.12.29. 07:49

A kiváló tanulóknak és sportolóknak gratuláltak Környén

A Kisfaludy Mihály Általános Iskola és Alapfokú Művészeti iskola karácsonyi ünnepségén a legeredényesebben teljesítő tanulókat is köszöntötték. A művelődési házban rendezett ünnepségen közreműködött az énekkar. Vidám verses, dalos összeállítással adtak ízelítőt a tél örömeiből a negyedikes diákok.

Kemma.hu

Elismerést vehettek át a legeredményesebben teljesítő tanulók is az ünnepségen

Forrás: fotó: kornye.hu

Jutalmat kaptak azok a diákok, akik kimagasló eredményeket értek el. Elismerést kapott a Bólyai Matematika Levelezős versenyen elért 4. és a Hevesy György Kárpát-medencei Kémia verseny megyei döntőjében elért első helyezéséért Hartman Ákos Balázs, a Megyei Írásbeli Német Versenyen második helyen végző Riezing Réka. 

Komlódi Szilárd a Kölyöksárkányok viadalán 1 arany és 1 ezüstérmet szerzett, az Adamantin kupán 2 bronzérmet gyűjtött be, a Sakura Kupáról 3 ezüst és 1 bronzéremmel tért haza. A kajakos Bublovics Barbara is szép eredményekkel dicsekedhet: a Gyermek, Kölyök Magyar Bajnokságon kajak négyesben első, kajak kettesben második helyezést ért el, a Vidék Bajnokságon kajak egyes váltóban másodikként, kajak kettesben elsőként ért célba. 

A Magyar Kupa Döntőben és a Csay Renáta Regionális Akadémiai Kupán kajak kettesben is első lett, ahogy a Regionális Évadnyitó Bajnokságon is. Jutalmat vehetett át az Örökség Gyermek és Ifjúsági Szólótáncversenyen elért kiemelt arany minősítésért és különdíjért Jordán Dávid, Lakatos Raul Roland, Spilman Enikő, arany minősítésért Kószás Balázs, Kun Jázmin, Sztancsik Mátyás, szólótáncos arany minősítésért Krüpl Adrienn, a Gerzanics Magdolna Népdaléneklési Versenyen elért arany minősítésért Tímár Hanna.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában