Esztergom

2023.11.29. 17:00

Változik a zöldhulladék-elszállítás rendje

A sajátos időjárási helyzetre tekintettel az idei évben a november 29-30-i elszállítást követően körzetenként egy-egy további napot biztosít decemberben a lakossági zöld hulladék elszállításra a közszolgáltató, az NHSZ Vértes Vidéke Hulladékgazdálkodási NKft.

Kemma.hu

A menetrend az alábbi: december 18 (hétfő): Esztergom-kertváros és Szentgyörgymező; december 19. (kedd): Víziváros-Várhegy, Szenttamás, Petény, Bánom, Szentjánoskút, Szamárhegy, Búbánatvölgy, Kettőspince, Döbönkút; december 20. (szerda): Hévíz, Örmény, Aranyhegy, Szentanna, Királyi város, Prímás-sziget, Csutimonostor, Pilisszentlélek, Szentpál, Szentlázár, Kovácsi, Ripária, Csalamádé, Kenderes, Diósvölgy.

November 29-30 után legközelebb csak december 18-20-án lesz zöldhulladék-szállítás, azaz a köztes időszakban nem, így sem december 4-6-án, sem pedig december 11-13-án, ahogy a december 18-20-át követően időszakban sem. A jövő évben a tervek szerint márciusban indul újra a zöldjárat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában