Ünneplés és nosztalgia

2023.11.11. 07:50

Tortával érkezett a 35 éves nyugdíjasklubba a bokodi polgármester és felesége

Fennállásának 35. évfordulóját ünnepelték a bokodi nyugdíjasklub régi és jelenlegi tagjai, a képviselők és a klubból alakult Bazsarózsa Dalkör tagjai hétfőn este a művelődési házban.

Wágner Zsanett

Presser Ferencné köszöntötte az ünnepségen megjelenteket

Forrás: beküldött

A 35. évforduló apropóján rendezett ünnepségre csaknem 90 meghívót küldött ki a klubvezetés, és ebből szép számú érdeklődő vett részt a születésnapi megemlékezésen. 
A jelenlévők kezdetben Presser Ferencné visszaemlékezését hallgathatták meg, aki 1988-ban – a csapat megalakulásakor – a művelődési ház igazgatója volt. Nem csak a beszéde okozott nosztalgikus pillanatokat, hanem azok a régi fotók és dokumentumok is, amelyek kézről kézre jártak az estén.

Megemlítették, hogy Szám Sándor elnökletével indult a klub, és hogy korábban már többen jelezték a csatlakozási szándékot, végül 80 taggal indult útjára a klub. Azóta sok minden történt a csapatban: Vinkóczi János vezetése mellett megkapták a Bokodért Emléklapot (1996) is, később Bognár Lajosné vezette őket, majd 2019-től Vas Etel. Kedves szavakkal köszöntötte őket Csonka László polgármester és felesége, akiktől tortát kaptak ajándékba a szépkorúak.

Díszoklevéllel köszöntötték őket

Ízletes vacsora, egy pohár pezsgő és nyugdíjas induló nélkül mit sem ért az ünneplés. A jelenlévők valamennyien együtt énekelték a sorokat: „Elszaladtak az évek felettünk, Csendes szívvel nyugdíjasok lettünk!” Az Életet az éveknek országos szövetsége díszoklevéllel köszöntötte a bokodiakat. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában