Egészségnap

2023.11.04. 07:00

Szombaton számos szűrővizsgálatra várják a komáromiakat

Pénteken késő délután megkezdődött Komáromban a városi egészségnap. Szombaton rengeteg szűrővizsgálaton vehetnek részt azok, akik szeretnének tenni az egészségükért.

Körtvélyfáy Dina

Minden az egészségről szól ezekben a napokban Komáromban. Szombati szűrővizsgálatokra, tanácsadásra várják az érdeklődőket

Forrás: 24 Óra

Fotó: Körtvélyfáy Dina

A megnyitón dr. Bognár Ferenc, a Magyar Vöröskereszt vármegyei elnöke, Oláh Gábor területi koordinátor, illetve Vajda Bence önkormányzati képviselő kérte az érdeklődőket, hogy éljenek a lehetőséggel és minél többen vegyenek részt a szombati szűréseken. 10 és 16 óra között egyebek mellett lesz dietetikus tanácsadás, talpmasszázs centrum, demencia szűrés, prevenciós hallásvizsgálat, mell mulázs, vércukorszint ellenőrzés, csontritkulás szűrés és vastagbél-rákszűrés is az Arany 17 Rendezvényközpontban.

Pénteken a komáromiak vendége volt Gunagriha, az ismert spirituális tanító is. Szombaton Pál Feri atya látogat a Duna-parti városba, a Prima Primissima díjas római katolikus pap, mentálhigiénés szakember, motivációs előadó, író 18 órától A Világ benned van címmel tart előadást.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában