Mustra

2023.11.06. 20:00

Nem működő közvilágítási lámpák nyomába eredt a képviselő, 39 hibát talált

Vejtey Miklós, Dózsakert Fidesz-KDNP-s önkormányzati képviselője vasárnap este bejárta a körzetét, és összeírta a közvilágítási hibákat.

Kemma.hu

Mint közösségi oldalán írta, a közelgő tél és a téli időszámítás beköszöntével különösen fontos, hogy a lámpák megfelelően működjenek. Összesen 39 hibát talált, amelyeket a polgármesteri hivatal városüzemeltetési irodájának jelzett is. 

− A gyalogátkelőhelyeknél különösen fontos a jó megvilágítás. Fontos lenne a rendszeres ellenőrzésük a város által is. Az előző cikkusban évente kétszer is ellenőrizték a közvilágítási lámpákat. Bízom benne, hogy a hibák mielőbb kijavításra kerülnek −  fogalmazott posztjában. Emlékeztetett arra is, hogy a [email protected] email-címen és a tatabanya.hu hibabejelentőjén is lehetőség van bejelenteni a hibákat, ezzel segítve azok mielőbbi kijavítását.

Vejtey Miklós az Erdész utcában 17; a Réti utcában 8; a Vadász utcában 11 hibát talált, valamint a II. Rákóczi Ferenc téren az árkádok mennyezetén lévő lámpák sem világítottak, és sok helyen a mennyezet is nagyon rossz állapotban van. Mint írta, ezek rendbehozatalára a tulajdonosokat fel kellene kérni, és a jegyzőtől ezt is kérte.

Nem világított valahol a lámpa? Sötétbe borult egy-egy szakasz máshol is? Település és utca, minél pontosabb helymegjelölés kíséretében, akár fotót is mellékelve a [email protected] email-címre várjuk olvasóink észrevételeit is!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában