Sokadalom

2023.11.13. 08:46

Már üzemel a vadlúd webkamera - ti is megfigyelhetitek vele a madarakat

Vasárnap kihelyezték a webkamerákat az Öreg-tóhoz, így már akár az otthoni melegből is kényelmesen is megcsodálhatjuk a vadludakat.

Goletz-DeáK Viktória

Kihelyezték a webkamera rendszert az Öreg-tó medrébe, a hírt a Tatai Vadlúd Sokadalom közösségi oldalán osztották meg. Mint írták: innentől kezdve 0-24 órában élvezhető az vadludak és a többi vízimadár látványa. A tó közepén lévő csónakban elhelyezett kamerát napelem működteti. 

Az ÉLŐ adást a vadludsokadalom.hu honlapon, az oldal jobb sávjában található. Egyébként idén ez már a hetedik alkalom, hogy webkamerán keresztül követhetjük nyomon az Öreg-tó vízi élővilágát. De természetesen a vadludak látványa élőben az igazi, amit november 25-én, a 23. Tatai Vadlúd Sokadalmon szakemberek vezetésével együtt is megcsodálhatunk.

De addig is itt egy csodás videó Filmdzsungel Stúdió jóvoltából, amin több ezernyi vízi madár száll fel egyszerre a tóról. 
Mint arról korábban beszámoltunk: a Tatai Vadlúd Sokadalmon november 25-én bárki gyönyörködhet hasonló látványban. Az eseményen idén még több és színesebb programokkal várják az érdeklődőket. Sőt még egy kis játékra is hívnak a szervezők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában