Adomány

2023.11.15. 16:58

Ismét a jó ügyet szolgálják a tatabányai terepjárósok: most az aprótalpúaknak segítettek

Jó ügyet szolgálnak azok a könyvek is, amik nem találtak új gazdára a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület jótékonysági könyvvásárán.

Kemma.hu

Az egyesület a közösségi oldalán számolt be arról, hogy a megmaradt könyvekkel az ovisokat támogatják. 

– Sok olyan katalógus, papír, szakadt könyv maradt meg raktárunkban, amelyeket a könyvvásárainkon nem tudunk „eladni”, így azokat gyűjtögetve próbálunk ezzel is segíteni bárkit. Tudomásunkra jutott, hogy a Kertvárosi Óvoda Gomba csoportja új játékokat szeretnének vásárolni, ezért papírgyűjtést szerveznek. Mi ehhez a gyűjtéshez járultunk hozzá pár száz kilogramm papírhulladékkal – írták posztjukban. 

Mint arról korábban beszámoltunk: újabb jótékonysági könyvvásárt szervezett a Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület. Gyűjtésük fő célja, hogy vizsgázott mentőkutyáiknak olyan eszközöket, felszereléseket, speciális tápokat vásároljanak, melyek a további képzéseikhez, fejlődésükhöz, hatékony életmentésükhöz kellhet. Végül több, mint 325 ezer forintot sikerült összegyűjtenie a csapatnak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában