Vándorserleg

2023.11.17. 11:38

Focimezre cserélték egyenruhájukat az oroszlányi rendőrök

A szlovákiai testvérvárossal 23 éve hagyomány, hogy Oroszlány, Konskie és Telč partnervárosokból érkeznek rendőrök és rendvédelmi munkatársak, hogy egy jó hangulatú teremfoci tornán megmérkőzzenek a vágsellyei városi, illetve járási rendőrkapitányság csapataival.

Kemma.hu

Oroszlány rendőrei és közterület-felügyelői november 11-én levetették az egyenruhájukat, és a „Vágsellyei Önkormányzati Rendőrfőnök Vándorserlegéért” léptek pályára – adta hírül Oroszlány város hivatalos Facebook-oldala. Mint írták: szlovákiai testvérvárosunkban 23 éve hagyomány, hogy Oroszlány, Konskie és Telč partnervárosokból érkeznek rendőrök és rendvédelmi munkatársak, hogy egy jó hangulatú teremfoci tornán megmérkőzzenek a vágsellyei városi, illetve járási rendőrkapitányság csapataival.

A csapatok 2x10 percet játszottak felváltva egymással, külön kuriózum volt, hogy Zuzana Valentova´ személyében női játékvezető fújta a sípot a tornán. Az oroszlányi csapat – melyben vendégjátékosként pályára lépett az egykori rendőrkapitány, Kiss Sándor is -, végül az 5. helyen végzett.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában