Ne maradj le!

2023.11.27. 21:20

A nap legfontosabb hírei - 2023.11.27.

Összefoglaltuk a hétfői nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Beszámoltunk róla, hogy Kisbéren járt Gulyás Gergely. A nemzeti konzultációról tartott lakossági fórumon a Miniszterelnökséget vezető miniszter a rezsicsökkentés fenntartását és a migráció elleni küzdelmet emelte ki, mint fontos feladatot. A tatabányai fórumon Kósa Lajos volt a vendég.

Írtunk arról is, hogy a fiatalok lelki egészsége került a középpontba a komáromi Magyar Ifjúság Konferencián. A Csillagerődben tartott közgyűlésen két elismerést is átadtak.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Videón mutattuk meg azt az enyveskezű szerelmespárt, akik egy komáromi boltot akartak kifosztani. Nem jártak sikerrel. Miközben a férfi az áruházban tartózkodott a nő pakolta befelé táskájába a lopott termékeket.

Berki Krisztiánról is írtunk ma. Vajon tényleg az elhunyt celeb szelleme jelent meg Hódi Pamela interjúja alatt? Egy árnyalak tűnt fel a stúdióban, amikor exe beszélt. Videó is volt a cikkhez.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában