Lopás

2023.11.27. 07:31

Videón az enyveskezű szerelmespár, akik egy komáromi boltot akartak kifosztani - sikertelenül

Miközben a férfi az áruházban tartózkodott a nő sem tétlenkedett és pakolta befelé táskájába a lopott termékeket.

Kemma.hu

Dr. Horváth Sándor, a Komárom-Esztergom Vármegyei Főügyészség szóvivője arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy a Komáromi Járási Ügyészség egy férfival és egy nővel szemben nyújtott be vádiratot, amely szerint az élettársi kapcsolatban lévő nő és férfi 2022. október 4-én lopási szándékkal érkeztek a komáromi áruházba Szlovákiából.  

Elsőként a férfi ment be az áruházba, ahol szerszámokat tett a kosárba, majd azokkal együtt a ruházati osztályon lévő próbafülkéhez ment. A próbafülkében a férfi a dobozokon található áruvédelmi eszközöket leszedte, a termékeket kivette a csomagolásukból és azokat a nála lévő hátitáskába rejtette, az üres dobozokat pedig visszavitte a barkács osztályra, majd megkísérelte elhagyni az áruház területét. A férfit a kasszasor elhagyását követően a biztonsági őr megállította. Az elkövetési érték: 39.186 forint volt.

Miközben a férfi az áruházban tartózkodott,  a nő is bement az üzletbe, ahol magához vett egy 5.995 forint értékű táskát, arról az áruvédelmi eszközt eltávolította. A nő az áruház különböző osztályain több terméket (hősugárzót, dekopírfűrészt, kozmetikai árut,  játékot) tett a táskába, majd el akarta hagyni az áruházat, de az áruvédelmi kapu bejelzett, ezért a biztonsági őr megállította. . Az elkövetési érték: 117.042 forint volt.

Az ügyészség a vádiratban mindkét elkövetővel szemben végrehajtásában felfüggesztett szabadságvesztésre tett indítványt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában