Ne maradj le!

2023.11.08. 21:11

A nap legfontosabb hírei - 2023.11.08.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Német tapasztalatok a katódgyárról: nincs ok a félelemre Ácson. Schwarzheide városában működik hasonló katódüzem, mint amilyet Ács határába terveznek, s amely nagy vitát váltott ki az elmúlt időszakban. A német város polgármestere állítja: a gyár a környezetre semmilyen kimutatható káros hatást nem gyakorol.

Kukacos csokit videóztak le a tatabányai üzletben - itt a Tesco válasza. Az érintett üzlet a Kemma.hu oldalán reagált a szóban forgó videóra.

„Úgy bántak velem, mintha az anyukájuk lennék” - hálálkodott a tatabányai nő a mentősöknek és orvosoknak. A tatabányai 80 éves Mária néni egyedül volt az otthonában, amikor elesett és nem tudott felállni. Negyedóra alatt nála voltak a mentősök.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Bláthy-s diáklány harcművészeti sikerére büszke az iskola. Adamek Lili az Eger Kupa nyílt, ifi, junior és felnőtt harcművészeti versenyen ért el sikereket.

Felfegyverzett csoportok toborozzák a migránsokat a déli határnál (videó). A közösségi médiában váltogatott profilok mögé bújva naponta tesznek közzé új felhívásokat a szerb-magyar határon szervezkedő fegyveres osztagok. A folyamatosan érkező migránsok között toboroznak, gyors kiképzést, Nyugat-Európába való bejutást ígérve.

Elrettentő videót tett közzé a rendőrség egy motorbalesetről. A férfi két hónapra kómába esett, maradandó agysérülést szenvedett, és egész életében ápolásra szorul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában