Tájékoztatás

2023.11.24. 07:09

2 hétre lezárnak teljesen egy utat Tatabányán, víznyomóvezetéket újítanak fel

Munkálatok miatt korlátozásokra és lezárásokra számíthatnak a tatabányaiak a következő hetekben.

Kemma.hu

A város a honlapján számolt be arról, hogy az ÉDV Zrt. megbízásából az Adonyi Vagyonkezelő Kft. víznyomóvezeték rekonstrukciós munkálatokat végez Tatabányán, az 1. számú főút és Mártírok útja közötti, a Kertalja utca melletti 3729 hrsz. –ú (névtelen) úton, valamint a Mártírok útja 111. előtt.

Forrás: tatabanya.hu

Mint írták, az első ütemben november 27-től december 15-ig kiépítik a gerincvezeték. Emiatt ez az út 2023. november 29-től mindkét irányból le lesz zárva, de a Kertalja utcában és a Mártírok útján a közlekedés zavartalanul tud haladni. December 15-től a névtelen út is járható lesz.

Hozzáteszik, hogy a korlátozó táblákkal jelölt szakaszokon, (az útpálya mindkét oldalán), valamint a korlátokkal, kordonokkal, szalaggal lezárt területeken tilos a parkolás. A munkaterületen a gépkocsival való áthajtás szünetelni fog a kivitelezés ideje alatt. A kocsibeállókba és az ingatlanokba való bejutást ideiglenes átjárókkal fogják biztosítani.

Figyelmeztetnek arra is, hogy amennyiben a nyomvonalon parkoló autó akadályozza a munkavégzést, a kivitelező elszállíttatja azt, amelynek költségét a tulajdonosra hárítja. Bútorszállítás, építőanyag szállítás esetén kérik, hogy 48 órával korábban jelezzék szándékukat az ingatlan címének megadásával a zavartalan rakodás érdekében (Ezeken az elérhetőségeken jelezhetnek a kivitelező felé: telefon: 06-70/430-7453, e-mail: [email protected]).

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában