Programok

2023.10.02. 21:01

Versek kifulladásig és ringatós koncert lesz Nyergesen

Programok sorával nyitja az októbert az Ady Endre Művelődési Központ.

Fenyvesi Károly

Az Országos Könyvtári Napok keretében az intézmény szervezésében október 3-án, kedden délután fél öttől könyvbemutatóra, Ringató gyermekkoncertre és kiállítás megnyitójára várnak érdeklődőket a városháza földszintjén kialakított Kernstok Galériába. Vendég lesz Gáll Viktória Emese zenész, Ringató foglalkozásokat vezető és Szert-Szabó Dorottya animációs tervezőművész, könyvillusztrátor.

Szintén a Kernstok Galériában és szintén az Országos Könyvtári Napok rendezvényeihez kapcsolódva, október 4-én, szerdán 17 órakor kezdődik a Petőfi-versmaraton, amely kifulladásig tart. A felhívásra jelentkezők a költő verseit tolmácsolják majd az érdeklődőknek megtanulva vagy felolvasva.

A városi általános Iskola Padányi téri épületében október 7-én, szombaton 16 órakor kezdődik a város 70 éven felüli lakói számára szervezett idősek napi ünnepség. A köszöntő beszédet Mihelik Magdolna polgármestertől hallhatják majd a megjelentek, akik buszos különjárattal is érkezhetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában