Jutalom

2023.10.26. 11:30

Tortát értek a kreatív naszályi térjelenetek +fotók

Eddig több, mint negyven tortát osztottak szét Naszályon a kreatív térjelenetek készítőinek.

Kemma.hu

Dr. Maszlavér Petra polgármester újabb tortákat osztott ki a településen

Forrás: Facebook/Naszály község

Naszály közösségi oldalán számoltak be arról, hogy az elmúlt napokban a település polgármestere dr. Maszlavér Petra, több tucat tortát adott át a térjelenetek készítőinek, ezzel köszönve meg a fáradozásukat, hogy időt szántak a jelenetek elkészítésére, hogy ötleteltek, hogy vidám perceket varázsoltak nekünk, naszályiaknak és minden érdeklődőnek. A kreatív alkotásoknak csodájára járnak a környékbeliek, az átutazók pedig szívesen megállnak, hogy közelebbről is megnézzék és fogózkodjanak a bábukkal. 

Mint arról korábban beszámoltunk: a szüreti és tökös térjelenetek vetélkedője 2016-ban indult, Benke-Schnell Hajnalka és Tóth Anikó, a Művelődési ház és IKSZT akkori munkatársai kezdeményezésére. Eredetileg vetélkedőnek hirdették, de igazából nincsen eredményhirdetés. Hiszen itt mindenki győz, akinek a portája előtt egy ilyen különleges alkotás díszeleg. De leginkább az egész település nyer, hiszen messze viszik az ötletesebbnél ötletesebb alkotások Naszály hírét. Azért természetesen a jutalmazás sem maradhat el. Minden alkotó kap egy-egy tortát, melyet dr. Maszlavér Petra polgármester ad majd át az alkotóknak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában