Idősek Világnapja

2023.10.17. 10:56

Táncoltak és nótáztak a bakonybánki szépkorúak

A beszédeket követően átadták a vármegyei önkormányzat ajándékát a legidősebb hölgynek, Delcsik Ferencné Piroska néninek, valamint a legidősebb úrnak, Turay Attilának.

Kemma.hu

Az Idősek világnapját ünnepelték Bakonybánkon. A jeles eseményen Nagyné Farkas Marianna, a település polgármestere és dr. Veres Zoltán, a vármegyei önkormányzat jegyzője köszöntötte a szépkorúakat. A beszédeket követően átadták a vármegyei önkormányzat ajándékát a legidősebb hölgynek, Delcsik Ferencné Piroska néninek, valamint a legidősebb úrnak, Turay Attilának. Ezután a helyi óvodások és az iskola tanulói kedveskedtek egy kis színvonalas produkcióval.

Az íncsiklandozó ebédet és süteményt a Vöröskereszt helyi szervezetének aktivistái szolgálták fel. A hangulatot a Mocsári-zenekar fokozta. A jelenlévők remekül érezték magukat, kellemes beszélgetéssekkel, tánccal, no és persze, közös nótázással telt a nap.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában