Állandó segítség

2023.10.27. 14:52

Kamionmentő és busz is készenlétben áll a győri vasútvonal felújítása alatt az M1-es autópályán

Egy kamionmentőt és egy 55 személyes buszt tartanak készenlétben október 27. és november 17. között a bicskei autópályamérnökségen. Ezek éjjel-nappal, akár azonnal indulni tudnak, ha szükség van rájuk.

Kemma.hu

Állandó segítség várja az M1-esen az esetlegesen bajba kerülő buszokat

Forrás: 24 Óra

Fotó: S.G.

Kamionmentő, segélyautó és egy busz is állandó készenlétben áll a győri vasúti fővonal felújítása alatt az M1-es autópályán. A MKIF Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. az MTI-vel közölte, hogy október 27. és november 17. között saját költségükön tartanak egy kamionmentőt és egy 55 személyes buszt a bicskei autópályamérnökségen annak érdekében, hogy segítsék az M1-es autópálya forgalmát. Ezek éjjel-nappal, akár azonnali indulással állnak készenlétben.

Egy műszaki segítségnyújtásra alkalmas segélyautó pedig nappali ügyeletben teljesít majd szolgálatot a sztrádán Biatorbágy és Tatabánya között. A MKIF Zrt. már korbban, október 14-énazt is bejelentette, hogy a vasúti fővonal felújításának idején nappal nem lesznek előre tervezett munkálatok az érintett szakaszon.

A társaság most arról döntött, hogy Biatorbágy és Tatabánya között ebben az időszakban ilyen munkák éjjel sem lesznek. Ezekkel a döntésekkel és az M1-es felújítási munkálatainak átszervezésével a társaság a forgalom zavartalanságát és a vonatpótló buszok gördülékenyebb közlekedését kívánja segíteni – áll a közleményben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában