Teljesítménytúra jócselekedettel

2023.10.21. 13:46

Ingyenes lett a Turul Trail - azoknak, akik a Gerecséből kihozott szeméttel fizetnek érte

Persze, ahogyan a szervezők fogalmaznak, semmi sincs ingyen. A Turul Trail teljesítése tehát a jövőben sem lesz ingyenes, ám kifizethető lesz egy újfajta valutával: az erdőből felszedett szeméttel.

Kemma.hu

Ingyenes a Turul Trail! És most be is húztunk Titeket a csőbe ezzel a hatásvadász címmel. Az életben ugyanis semmi sincs ingyen

– fogalmaztak a túra közösségi oldalán a Turul Trail „házigazdái”. Mint írták, rengeteg energiába került a kör létrehozása, a legnagyobb sikerélményt pedig az jelentette, amikor egy finisher jelezte nekik, hogy a plogging mozgalmuk keretében versenybe szállt az Erdő Hőse címért, ám nagy meglepetésére a teljes útvonalon nem talált szemetet.

Mint azt a szervezők elárulták, a Turul Trail teljesítése a jövőben sem lesz ingyenes, de fizetni lehet érte egy újfajta valutával, méghozzá az erdőből felszedett szeméttel.

– Szóval ha nem tartasz igényt sem kitűzőre, sem éremre, akkor a nevezés során válaszd a plogging teljesítési módot, így a forintjaidra nem tartunk igényt, pusztán annyi a dolgod, hogy legalább egy darab szemetet Te is kihozz az erdőből, és az ezt igazoló fényképet fel is töltsd ide az oldalunkra. Az időeredményed ugyanúgy be fog kerülni a nyilvántartásunkba, nem fogjuk később sem törölni – közölték a szervezők.

A Turul Trail gazdái a rendezvényeik bevételét egyébként rendre versenyszponzorálásra, saját versenyeik színvonalának emelésére és a gyereknek szervezett versenyek finanszírozására fordítják.

Ha már fizettél nálunk bármilyen nevezési díjat, és a Gerecse Tavaszi Terepfutás vagy a Szent László Terepfutás befutójában látsz egy boldogan csokit majszoló gyereket a nyakában lógó éremmel, akkor nyugodtan veregesd vállon magadat, mert lehet, hogy az aznapi élményét pont az általad befizetett nevezési díjból fizettük

– árulták el, hozzátéve, hogy aki esetleg támogatná a szakosztályt, és nem tart igényt éremre, kitűzőre, választhatja a fizetős teljesítést úgy, hogy a végén nem vesz ki sem érmet, sem kitűzőt a dobozból. A nevezési díja így támogatássá válik és garantáltan jó helyre kerül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában