Hosszabb menetidő

2023.10.24. 16:31

Forgalomkorlátozásba futottál Oroszlány és Gánt között? Mondjuk, meddig tart az útfelújítás

Útfelújítást végeznek Oroszlány és Gánt között. Csak november közepén számíthatnak az autósok a forgalomkorlátozások feloldására.

Goletz-DeáK Viktória

Több olvasónk is jelezte, hogy a Oroszlány és Gánt között, egy hosszú szakaszon útszűkület és terelőtáblák vannak, azonban munkagépeknek vagy felújításnak nyoma sincsen. Megkérdeztük a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t, hogy milyen munkálatok várhatóak a szakaszon, és meddig marad a terelés?

– Társaságunk útfelújítási munkákat végez a Velence-Csákvár-Tata összekötő úton a Zámolyi úti csomópont és a vármegyehatár között. Az új kopóréteg elkészült, így tényleges útszűkület már nincsen. A következő munkafázis a padka építése lesz, ezt várhatóan november elején tudjuk megkezdeni, végül a burkolati jelek festését végezzük el. A padkaépítés és a burkolati jelek megléte esetén lehet a most érvényben levő ideiglenes, a közlekedők biztonsága érdekében bevezetett korlátozásokat feloldani, várhatóan november közepén – válaszolta megkeresésünkre Pécsi Norbert Sándor, a cég kommunikációs osztályvezetője. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában