Állatok

2023.10.03. 15:38

Folytatódnak az állatvédelmi oktatások Tatabányán

A 2023/2024-es tanévben is folytatják az állatvédelmi oktatásokat az általános és középiskolákban – jelentette be Kupcsok Péter önkormányzati képviselő, a Fidelitas Tatabányai csoportjának elnöke a közösségi oldalán.

Kemma.hu

Hangsúlyozta: az első alkalommal a Szent Margit Általános Iskola és Gimnázium diákjai ismerkedhettek meg a telep működésével, és a felelős állattartás szabályaival. Rajtuk kívül még további számos oktatási intézmény csatlakozik a kezdeményezéshez. 

A tatabányai Fidelitas szervezete hatodik éve kezdeményezi az iskolákban a díjmentes állatvédelmi oktatásokat, mely nagy sikernek örvend a tanulók körében. 

– Szívügyünk az állatvédelem. Az idei tanév pedig rendhagyó, hiszen a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület mellé csatlakozott a kezdeményezéshez a Kutyaoktatás Szívvel – Lélekkel Egyesület is. A Kaszál Éva vezette szervezet kutyaoktatással és többek között szocializációs tréningekkel is foglalkozik, hogy közösen, összefogva tehessünk négylábú barátainkért – tette hozzá a tatabányai képviselő.


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában