Forgalomkorlátozások

2023.10.18. 14:10

Autósok, figyelem! Erre a dugóra számítsatok Tatán a következő másfél napban

Kedd délután, valamint szerda reggel is bedugult Tata az Almási utca felújítása miatt. Szerdán hasonló helyzetre számíthatunk.

Kemma.hu

Mint arról korábban mi is beszámoltunk, ideiglenes forgalomkorlátozások kezdődtek októberben Tatán. A forgalmi rend megváltozása erősen érinti az Almási utcát. Éppen ezért érdemes korábban elindulni munkába annak, akinek át kell haladnia Tatán, ugyanis az Almási utca felújítása miatt a kisebb utcákra terelték a forgalmat, amitől kedden délután és szerda reggel hosszú sorokban, lépésben haladtak az autósok.

Az Almási utca forgalmát a Bezerédi utcára terelték, amit egyébként erre az időszakra egyirányúsítottak és a Bacsó Béla útról lehetett ráhajtani. A haladást az is nehezítette, hogy így azonban nem lehetett közvetlenül behajtani a körforgalomba, hanem először az Oroszlányi út felé kell menni, és csak onnan lehetett továbbmenni a Május 1. út, illetve az Ady Endre út felé. 

Szerda reggel azok sem jártak jobban, akik Agostyán felől jöttek, vagy úgy gondolták, hogy a Bezerédi utca helyett az Agostyáni úton mennek ki az Ady Endre útra, ugyanis a sok kanyarodó autó miatt az egyenesen haladók is csak lépésben tudtak haladni. 

Bár a város több helyen és formában is tájékoztatta a lakosokat a várható forgalomváltozásról, sok autóst mégis váratlanul ért a lezárás. Az biztos, hogy szerdán délután 16, illetve csütörtök reggel 8 óra körül hasonló dugóra készüljenek azok, akik autóval szeretnének áthaladni a városon. Október 19-én, csütörtökön a munkák befejezését követően viszont megnyitják az Almási utat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában