Kinevezés

2023.10.02. 14:20

Átvette a megbízatását Komárom-Esztergom új rendőrfőkapitánya +fotók, videó

Ünnepélyes állománygyűlésen vehette át kinevezését a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság új kapitánya, Boross Zoltán László rendőr ezredes.

Kemma.hu

Dr. Balogh János altábornagy, országos rendőrfőkapitány adta át Boross Zoltán ezredesnek a kinevezést

Forrás: 24 Óra

Fotó: Flajsz Peter

Az eseményen többek között részt vett dr. Balogh János altábornagy, országos rendőrfőkapitány, aki az ünnepségen adta át az új vármegyei rendőrkapitánynak a kinevezést, amelyet Pintér Sándor szignózott.

Az eseményen jelen volt a búcsúzó Farkas Gábor dandártábornok, aki a csapatzászlóval együtt a főkapitányi kinevezését is átadta Boross Zoltánnak. Az eseményre meghívást kapott dr. Kancz Csaba a vármegye főispánja, valamint Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke. De a jelenlévők között voltak a vármegyei városok vezetői, és országgyűlési képviselői is.

Mint arról korábban beszámoltunk, a Komárom-Esztergom Vármegye Közgyűlése testületi ülés első napirendjében a képviselők megismerhették a Farkas Gábort váltó új rendőr-főkapitányt. Boross Zoltán László rendőr ezredes bemutatkozója mellett ismertette a következő időszak fő feladatait.

TOVÁBBI RÉSZLETEK A 24 ÓRA OKTÓBER 3-i SZÁMÁBAN. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában