Konferencia

2023.10.22. 09:51

Apró Csodák Alapítvány konferenciát szervzett Tatabányán

Az Apró Csodák Alapítvány a szociális területen dolgozó szakembereknek szervezett szakmai konferenciát a Puskin Művelődési Házban.

Kemma.hu

Nagyon sokan vettek részt a szakmai programon

Forrás: Beküldött

A tarjáni Lélekhíd Integrált Szociális Intézmény Komárom-Esztergom Vármegye Szent György Otthon munkatársai által alapított civil szervezet „Magabiztosan képviselni a szakmát” címmel szervezte meg a műhelyt. Az alapítvány célkitűzése, hogy javítsa a fogyatékkal élő gyermekek, fiatalok életminőségét, segítse a társadalmi integrációt és a fogyatékkal élőkkel foglalkozók szakmai fejlődését. 

A konferenciát a szervezet alapítója, Simecz Oroslya, és elnöke Torma Dóra nyitotta meg. Mindketten hangsúlyozták a segítő szakma szeretetét, valamint az abban való megújulás szükségességét.

A konferencián közreműködött Tari Annamária, pszichoanalítikus, Kozma- Vízkeleti Dániel, család-pszichoterapeuta, Pál Feri, római katolikus pap, mentálhigiénés szakember. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában