Ne maradj le!

2023.10.23. 21:30

A nap legfontosabb hírei - 2023.10.23.

Összefoglaltuk a nap legfontosabb, legérdekesebb híreit. Ha feliratkozol hírlevelünkre, egyikről sem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Milyen események rázták meg 1956-ban Tatabányát? (PODCAST). Október és december között zajló történéseket idéztünk fel a Képes történelem sorozatában.

Segítség a segítőknek: új egyenruhát kaptak a tatabányai terepjárósok. Új kutató-mentő overállban dolgozhatnak a tatabányai terepjáros önkéntes tűzoltók.

„Tök jó” hét a kocsi oviban: Venom és Pókember is megjelent a kerítés mentén. Ellepték a kocsi óvoda kerítését a faragott tökök. Az alkotások között voltak igazi különlegességek is.

hírlevél
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Az Ippon Judo Tatabánya fiatal tehetsége, Varga Réka negyedszer lett felnőtt magyar bajnok. Az Ippon Judo Tatabánya SE versenyzői remekül teljesítettek az országos bajnokságon.

A Momentum az 1956-os forradalom évfordulóján is a kordonnal foglalkozik. A liberális párt a forradalom napján is csak a fémrácsra tud gondolni.

5 hasznos alkalmazás, ami segít a spórolásban. Fontos, hogy tudatosan gondolkozzunk a fogyasztás minden területéről, legyen szó a telefonunkról, az áramról, a gázról vagy a vízről. A Honor olyan alkalmazásokat ajánl, amik segíthetnek ebben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában