Katonai pálya

2023.09.19. 11:06

Újra várja a toborzóiroda az érdeklődőket a tatai dandárnál

A toborzóponton azok a fiatalok, akik a tatai laktanyába szeretnének jelentkezni helyben kapjanak tájékoztatást és közvetlenül a dandárhoz adhatják be jelentkezésüket.

Goletz-DeáK Viktória

A toborzó ponton várják a katonai pálya iránt érdeklődőket

A Magyar Honvédség Klapka György 1. Páncélosdandár újonnan megnyílt Toborzó Pontján várjuk azok jelentkezését, akik érdeklődnek a katonai pálya iránt és szívesen csatlakoznak az alakulathoz hivatásos vagy szerződéses katonaként, illetve polgári alkalmazottként.

Mint arról korábban beszámoltunk: áprilisban, a dandár nyílt napján a laktanya egyes kapujánál átadtak egy toborzópontot, ahol a tatai dandárhoz csatlakozni vágyókat várják. Durkó Tamás alezredes elmondta, hogy a toborzásra nagyobb hangsúlyt fektetve egy egy éves, médiakampánnyal egybekötött akciót indít a Magyar Honvédség. A most átadott toborzópontnak a célja, hogy azok a fiatalok, akik a tatai laktanyába szeretnének jelentkezni helyben kapjanak tájékoztatást és közvetlenül a dandárhoz adhassák be jelentkezésüket. 

A tatai dandár közösségi oldalán számoltak be arról, hogy a laktanyában, az egyes kapu mellett, a Bacsó Béla út 66. szám alatt várják az érdeklődőket kedden és csütörtökön 9.00-15.00 között.

Ha valaki emailben szeretné felvenni velük a kapcsolatot, akkor az [email protected] írhat nekik, telefonon pedig a 06/34-589-133 telefonszámon keresheti őket. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában