Szüret

2023.09.26. 16:39

Több százan vettek részt a bakonysárkányi mulatságon

Szüreti mulatságot tartottak a szombaton Bakonysárkányon.

Kemma.hu

A kiváló esemény főzőversennyel indult, amelyre kilenc csapat nevezett. A legfinomabb étel különdíjat Bársony Tibor és társai vitték el. Az esős idő sem szegte kedvüket a helyieknek, több százan érezték remekül magukat. A faluházban a gyermekeket kézműves foglalkozások, arcfestés, csillámtetoválás, légvár és egy bohóc is várta. 

A felnőtteknek borkóstolóval kedveskedtek. Popovics György, a Komárom-Esztergom Vármegyei Közgyűlés elnöke két jó hírrel is érkezett Bakonysárkányra. Egyrészt átadta a településről készült imázsfilmet, másrészt a faluház felújítása kapcsán tett bejelentést. A település önkormányzata a TOP Plusz programban százmillió forintot nyert el. Többek között megújul a mosdó és a nyílászárók, új bejáratot, raktárat és büfét alakítanak ki.

A Vármegyejáró filmsorozat a Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat megyei identitás programja keretében jött létre. Bakonysárkány filmje megtekinthető itt:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában