Rendkívüli testületi

2023.09.20. 16:53

Tatai cég építheti a régi focipálya helyén a nyergesiek új szabadidőparkját

Munkatervében nem szereplő ülésén név szerinti szavazással, egyhangú voksolással döntött az önkormányzati képviselő-testület a Szabadidőpark a régi focipályán elnevezésű projekt közbeszerzési eljárása II. ütemének lezárásáról.

Kemma.hu

Jó ütemben haladnak a munkák a régi focipályán

Forrás: 24 Óra

Fotó: Fenyvesi Károly

Egy tatai környezetépítő kft. lett a befutó. A nettó 84,2 millió forintos kivitelezési költséget a város az idei költségvetés Zöld Város projekt megvalósítása megnevezésű sorából fizeti ki. A megadott határidőig két ajánlat érkezett a polgármesteri hivatalba az Elektronikus Közbeszerzési Rendszer keretében. A nyertes egyetlen ellenfele pályázata érvénytelen volt, nem adott határidőre úgynevezett ajánlati biztosítékot.

A sikeres pályázattal megvalósuló létesítménynek egy használaton kívüli közterületen kell megépülnie. A döntésben vélhetően közrejátszott, hogy a közelben van az egyelőre terv szintjén maradt Sánc-hegyi örökségvédelmi helyszín. A búcsú nyüzsgésének hagyományosan helyet adó focipálya helyett vasárnap az új helyszín egy Vadkörtefa utcai terület lesz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában