Szüret

2023.09.26. 15:45

Szüreti mulatságot tartottak Ászáron, megnézték az imázsfilmet is

Lecsófőző versennyel kezdődött a hetedik ászári szüreti vigadalom.

Kemma.hu

A Holdfény Mazsorett Csoport produkciója után Popovics György, a vármegyei közgyűlés elnöke átadta Pekár Zsolt polgármesternek a településről készült imázsfilmjét, amelyet meg is tekinthettek az érdeklődők. További jó hír is érkezett Ászárra, hiszen közel száznegyvenmillió forintot nyertek új szabadidőparki szolgáltatások létrehozására a vármegyei önkormányzat által koordinált TOP Plusz programnak köszönhetően. 

A kisfilm vetítése után következett a szüreti felvonulás a Széchenyi utcától, amelyen ismét szép számmal vettek részt. Majd ismét a színpad kapta a főszerepet, Kozsó után Kis Grofó fokozta a hangulatot. A remek hangulatú este utcabállal zárult. A mulatságon az ászári pincészet nedűit kóstolhatta a nagyérdemű.

A Vármegyejáró filmsorozat a Komárom-Esztergom Vármegyei Önkormányzat megyei identitás programja keretében jött létre. Ászár filmje megtekinthető itt: 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában