Epizódszerep

2023.09.17. 06:56

Már ősszel képernyőre kerülhet Milly, a komáromi Rex egykori védence

Hamarosan megérkezik a képernyőkre a Tündérkert című sorozat, amelynek egy részét a Komáromban, a Monostori erődben forgatták.

Körtvélyfáy Dina

Milly, a Rex Komáromi Állatvédő Alapítvány egykori védence szerepet kapott a filmben

Forrás: Beküldött

Fotó: Török Zsolt

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Rex Komáromi Állatvédő Alapítvány egykori védence, a már gazdis Milly is epizódszerepet kapott a sorozatban, egy csatajelenet forgatásakor. Bár a sorozat kezdésének pontos időpontja még mindig nem ismert, a készítők annyit elárultak, hogy az ősszel biztosan képernyőre tűzi a sztorit a Duna Televízió.

A Tündérkertet már most a magyar Trónok harcaként emlegetik, hiszen a magyar történelem egy igencsak intrikában bővelkedő szakaszát mutatja be az alkotás. A sorozat főszereplője Báthory Gábor, a fiatal erdélyi fejedelem, akinek veszélyes politikai játszmákkal kell szembenéznie.

Báthory eközben igaz nőcsábász hírében áll, és a mulatozást sem veti meg. Egykori nevelőjével, atyai jó barátjával, Bethlen Gáborral is megromlik viszonyuk, míg egymás halálos ellenségeivé nem válnak. A sorozat előzetese már megtekinthető a legnagyobb videómegosztó oldalon. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában