Sürgős segítség

2023.09.02. 08:46

Már három kiscica feladta - még mindig szoptatós mamacicát keresnek

A Mami visszajár de nem gondozza a piciket. A hétfő esti viharban találták meg az újszülött babákat.

Kemma.hu

A viharban talált árva cicáknak keresnek pótmamát Tatán. A hat csöppségen még a köldökzsinór is rajta volt, amikor rájuk akadtak. Hárman azóta már sajnos elpusztultak közülük. 

A Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítvány közösségi oldalán számolt be arról, hogy a Mami visszajár de nem gondozza a piciket, megtalálójuk átmenetileg eteti őket, mindent megtesz, szeretve vannak mégis három pici már feladta. Mint írták: az egyesület önkéntesei már túlterheltek a több mint 50 cicával, nem tudják bevállalni a 3-4 óránkénti etetést.

Mint arról korábban beszámoltunk: a hétfő esti viharban találtak rá arra a hat csöpp cicára, aminek sürgősen szoptatós mamacicákat keres a Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítvány. Zádoriné Csordás Valéria, az alapítvány elnöke a Kemma.hu-nak elmondta, hogy Tatán, a Fényes lakópark egyik terasza alatti bokorban voltak a kölykök, amikre még a köldökzsinór is rá volt tekeredve. A lakók azonnal értesítették az állatvédőket.

– Olyan mamacicákat keresünk, akik az elmúlt egy, maximum két hétben kölykeztek le és sajátjai mellé be tud még fogadni pár babát – mondta Zádoriné Csordás Valéria, az alapítvány elnöke. Ha valaki tud segíteni hívja az alapítványt a 06-70/884-30-38 -as telefonszámon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában