Bejelentés

2023.09.13. 19:00

Ismét kihelyezett frakcióülést tart Esztergomban a Fidesz-KDNP

A parlament őszi ülésszakának kezdetén a Fidesz és a KDNP képviselői kihelyezett frakcióülést tartanak Esztergomban jövő szerdán és csütörtökön – jelentette be Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője a Facebook-oldalán kedden. Nem ez lesz az első alkalom, ugyanis 2021 őszén már tartott kihelyezett ülést Esztergomban.

Kemma.hu

Az MTI szerint Kocsis Máté úgy fogalmazott, "az elmúlt időszakban a brüsszeli elit dühítő és rossz döntéseket" hozott, illetve hogy a "háborúpártiságával veszélyezteti Európa biztonságát, elhibázott szankcióival energiaválságot és gazdasági visszaesést idézett elő, ezért a jövő évi európai parlamenti választásokon változást kell elérni".

Kocsis Máté azt is írta, hogy "háborúpárti brüsszeli vezetés" helyett "békepárti vezetést akarunk", és meg kell akadályozni, hogy "az elhibázott szankciókkal" gyengítsék az európai gazdaságot.

"Békét kell teremteni Európa határainál és a világ minden gazdasági régiójával együttműködő, sikeres európai gazdaságot kell építeni!" vélekedett.

Kocsis Máté megfogalmazása szerint nem "a genderpropaganda és a migráció erőltetése" a brüsszeli vezetés feladata, hanem az európai emberek képviselete.

Meg kell védeni a közös határokat, támogatni kell a családokat, a "brüsszeli kettős mércét" pedig meg kell szüntetni! írta.

Brüsszelben erős és sikeres jobboldal nélkül ezt a változást nem lehet elérni, ezért együtt kell működni az Európában változást akaró erőkkel, miközben "itthon a külföldről fizetett hazai baloldal politikusait le kell győznünk, az ország szuverenitását meg kell védenünk" nyomatékosította a Fidesz frakcióvezetője.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában