Gyászolnak

2023.09.15. 11:30

Gyászba borult az Ifjúság út: mécsesek lepték el a tatabányai tízemeletes alját

Sokan gyászolják a napokban elhunyt tatabányai fiatalt, aki az Ifjúság úton lévő tízemeletesből vetette magát a mélybe. A gyászolók virággal, mécsesekkel vettek végső búcsút a helyszínen.

Wágner Zsanett

Rengetegen emlékeztek az elhunyt fiatalemberre a tragédia helyszínén

Forrás: 24 Óra

Fotó: Hagymási Bence

Barátok, rokonok és ismerősök gyújtottak gyertyát a tatabányai Ifjúság úton. Ott, ahol szeptember 13-án, hajnalban az egyik tízemeletes tetejéről a mélybe vetette magát egy fiatal. A mécsesek között a földbe szúrt virágok, felespoharak és cigaretták is őrzik az elhunyt emlékét.

Mint korábban megírtuk, Gányai Balázs rendőr őrnagytól, a vármegyei főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk, hogy egy 23 éves fiatalembert feltehetően öngyilkossági szándék vezérelte, amikor szeptember 13-án hajnali 2 óra 30 körül, Tatabányán, az Ifjúság út 49-nél, az egyik tízemeletes tömb tetejéről vetette le magát. A rendőrség közigazgatási hatósági eljárás keretein belül vizsgálja az eset körülményeit, amely egyben azt is jelenti, hogy idegenkezűség gyanúja nem merült fel.

Ha úgy érzi, hogy bajban van, kérjen segítséget!
Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok 116-123
Éjjel-nappal, mobilról vagy vezetékesről hívható, mindkettőről ingyenes
Caritas Lelkisegély Telefonszolgálat 06-80-505-503
Este 6-tól reggel 6-ig, vezetékesről hívható, ingyenes
Kék vonal (gyermek- és ifjúsági telefonszolgálat) 116-111
Éjjel-nappal, vezetékesről hívható, ingyenes

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában