Különleges kihívás

2023.09.14. 10:06

Fuss és szedd a szemetet!

Fuss a közérzetedért, ploggingolj a környezetedért! - adta hírül Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata közösségi oldalán.

Kemma.hu

Várják a jelentkezőket

Forrás: Faceboo/TBMJV

A megyei jogú város közösségi oldalán toboroz embereket, akik csatlakozhatnának a kezdeményezéshez.

Fuss és tisztítsd meg egyedül vagy csapatoddal a környéket az Európai Mobilitás héten szeptember 16-a és 20-a között, és legyen a Tiéd a nyeremények valamelyike - szerepel a felhívásban. 
Ploggingolj legalább egy kilométertes körzetben, közben pedig tölts meg egy minimum tizenöt literes szemeteszsákot. Készíts képet a szemétszedésről, a megtelt kukazsákról, illetve a megtett távolságról is és küldd el.

A plogging szemétszedő futás, egy új környezettudatos sporttevékenyég. Futás vagy kocogás közben a résztvevők szemétszedő kesztyűben hulladékos zsákokba gyűjtik a szabadban levő szemetet, hulladékokat. A plogging ötlete Svédországból származik. Magyarországon 2018 elején mutatkozott be.

Jelentkezni az alábbi linken lehet szeptember 20-án éjfélig: [email protected]

Jelentkezés és részletek a linken:
https://kerdoiv.tatabanya.hu/index.php/876829?newtest=Y&lang=hu&fbclid=IwAR05CP3mDIYcOAHFADaI6w1uTR2adDuHRH9DrCQPfQyRJJKhjOQwi4colBg

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában