Sztráda-munkák

2023.09.11. 10:38

Autósok, figyelem! Mindkét irányban dolgoznak az M1-esen a hét elején

Újabb munkálatok kezdődnek szeptember 11-17. között a hazai autópályákon, köztük az M1-es sztrádán is. Folytatódik a szintrehozás – közölte a Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (MKIF). Most megmutatjuk, hol kell számítanod forgalom- és sebességkorlátozásokra.

Walczer Patrik

A közlemény szerint az M1-es autópályán hétfőn összesen három helyszínen várható munkavégzés. A 65. és 73. kilométerszelvények között, az országhatár felé tartó oldalon, a 81. és 86. kilométerszelvények között a főváros felé tartó oldalon, illetve a 166. és 169. kilométerszelvények közötti szakaszon, szintén a főváros felé tartó oldalon kell számítani forgalom- és sebességkorlátozásra.

A vállalat közösségi felületein is közzétett tájékoztatása szerint a héten induló munkák esetenként csomópontok és benzinkút zárásával járnak és indulás előtt mindenképpen érdemes tájékozódni a www.utinform.hu oldalon vagy az MKIF honlapján. Végül azt kérik, hogy a sofőrök figyeljenek oda az egyes helyszínen dolgozó alkalmazottakra is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában