Ne maradj le!

2023.09.05. 22:10

A nap legfontosabb hírei - 2023.09.05.

Összefoglaltuk a keddi nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Kevésen múlott, hogy a Komárom felől érkező csévi vendégjátékosok le ne késsék a vasárnapra kiírt Ácsi Kinizsi–Piliscsév területi másodosztályú labdarúgó-mérkőzés kezdését.  Haláleset szakította meg a csapat útját: embert gázolt a vonat Komárom és Ács között, annak ellenére, hogy a sorompó tilos jelzést mutatott.

Az Utánpótlásért Vértes Sport Egyesület fiatal csapata elkötelezetten és hatalmas lelkesedéssel szoktatják a vízhez, majd tanítják úszni a gyerekeket. Mind táboraikat, mind tanfolyamaikat hatalmas érdeklődésövezi. Emellett a speciális nevelési igényű gyermekek számára is tartanak nyári úszótábort. Erről szól legújabb podcastünk.

 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Újabb hajón kelhetünk át a Dunán - ezúttal Lábatlannál „lett közelebb” a túlpart. A helyiek régi álma valósult meg azzal, hogy ők és a turisták is felejthetetlen vízi élményeket szerezhetnek Lábatlanon, emellett Karvát is felfedezhetik.

Kamera rögzített egy dühöngő férfit, aki három embert is megvert az esztergomi vasútállomáson. Súlyos testi sértésért és garázdaságért kell felelnie.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában