Ijedelem

2023.09.05. 11:41

15 éves fiú tűnt el a várgesztesi erdőben - a tatabányai 4x4-es terepjárósok is keresték

A Tatabányai 4x4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület Várgesztesre kapott riasztást a Környei Polgárőr és Önkéntes Tűzoltó Egyesülettől nemrégiben.

Kemma.hu

A tatabányai terepjárósok azonnal a fiú keresésére indultak

Forrás: Tatabányai 4×4 Terepjárós, Polgári Védelmi és Önkéntes Tűzoltó Egyesület/Facebook

A Tatabányai 4x4 Terepjárósok csapata azonnal az eltűnt 15 éves fiú keresésére indult, hogy a sűrű erdőben még friss nyomra találjanak. Körösladányi Zsombor, az egyesület elnöke a Kemma.hu-nak elmondta, hogy drónokkal, Buksi nevű keresőkutyájukkal, terepjáróval, elsősegély felszerelésekkel érkeztek a helyszínre, ahol a rendőrség mellett a Polgárőrség Tatabánya, a Tatabányai Polgári Védelmi és Kutató-Mentő Egyesület valamint további polgárőrség tagjaival megkezdték az adatfelvételt.

– Egy tizenöt éves fiú a testvérével ment el kirándulni a tóhoz, de kényelmetlen volt a cipője, így egy idő után visszafordult, hogy átcserélje azt. Ekkor indulhatott rossz irányba – mondta el az elnök.

Időközben érkezett a hír, hogy az erdőben látni vélték a fiút. A kiküldött rendőr járőr pedig meg is találta őt épségben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában