Elismerések

2023.08.21. 09:00

Környe büszkeségeit jutalmazták elismeréssel az államalapítás ünnepén

Az államalapítás ünnepén ismerték el azoknak a tevékenységét Környén, akik kiemelkedően dolgoznak a település érdekében. A Környei Művelődési Ház közösségi oldalán adta hírül, hogy két munkatársa is a díjazottak között szerepel.

Kemma.hu

Vanya Balázs (balra) veszi át a „Környe község szolgálatáért díjat” Beke László polgármestertől

Forrás: Fecabook/Művelődési Ház Környe

A környei önkormányzat hosszú esztendők óta az államalapítás ünnepén ismeri el azok tevékenységét, akik kiemelkedő teljesítményükkel öregbítik a község hírnevét, vagy hosszú évek áldozatvállalásos ténykedésével vívják ki a település közösségének megbecsülését. 

Nagyon-nagyon büszkék vagyunk, hogy két kollégánk is díjat vehetett át 

- szerepelt a bejegyzésben. 

A környei önkormányzat a település fejlődése, szépülése, a társadalmi kapcsolatok és közösségek együttműködésének erősítése, fejlesztése érdekében kifejtett magas színvonalú munkájának elismeréseként Vanya Balázsnak a „Környe község szolgálatáért díjat” adományozta.

Az önkormányzat a közművelődési feladatok magas színvonalú ellátásáért és a közéletben való aktív részvételért Hajma Mihálynak a „Közművelődési díjat” adományozta. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában