Felsőgalla, Kertváros

2023.08.01. 18:35

Két posta ismét kinyílt Tatabányán az ott élők örömére

Két városrészeben augusztus elsején ismét kinyitották a postahivatalokat. A Magyar Posta Zrt. és a tatabányai önkormányzat által kötött megállapodás értelmében Kertvárosban, a Tatabánya 5-ös posta a Szent István utcában, valamint Felsőgallán a 7-es, a Szent György utcában ismét várja tegnap reggeltől az ügyfeleket hétköznapokon. 

Kemma.hu

Forrás: 24 Óra

Fotó: Viszló Balázs

A megyei jogú város önkormányzata közösségi oldalán tette közzé az információkat, s a felsőgallai kisposta kapcsán kiemelték: a szolgáltatóház felújítási munkálatai miatt az 5-ös postát a hátsó udvaron keresztül tudják megközelíteni. Azt is tudatták az ügyfelekkel, hogy az újra nyitó helyszíneken augusztus 7-ig technikai okok miatt nem lehet bankkártyával fizetni.

Tatabányán korábban civil kezdeményezés is indult a felsőgallai posta újranyitása érdekében. Három kisposta zárt be tavaly, s ezek közül a dózsakerti 9-es kivételével a másik kettő ismét látogatható. Ottjártunkkor is éppen érkezett valaki, aki kérdésünkre örömét fejezte ki az újranyitás miatt.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában