Kéttucatnyi érdeklődő

2023.08.31. 18:17

Jakab Péter az ellenzéket is bírálta Esztergomban, és új választást sürgetett

Hétfőn kora este népgyűlést tartott a Széchenyi téren Jakab Péter, a Jobbik volt elnöke, a közelmúltban párttá alakult A Nép Pártján Mozgalom vezetője.

Kemma.hu

Jakab Péter Esztergomban

Forrás: 24 Óra

Fotó: W. P.

Többek között arról beszélt a mintegy kéttucatnyi érdeklőnek, hogy szerinte a Fidesz tavaly hazugsággal nyerte meg a választást, ezért az országgyűlésnek fel kellene oszlatnia magát és új választást kellene kiírni. A független országgyűlési képviselő hangsúlyozta: amikor egy rezsimmel harcolunk, akkor nincs jobb- és baloldal.

Véleménye szerint vagy a Fidesz pártján, vagy a nép pártján áll az ember, nincs harmadik opció. A politikus az ellenzéki politikusok tevékenysége kapcsán megjegyezte: sok beszéddel nem lehet elérni a kormányváltást, sok emberrel viszont igeny. Mintegy kéttucatnyi embernek mondta el ezt, és azt, hogy éppen ezért az országjáró kampánya során olyan személyeket keres, akikkel együtt, közösen küzdhetnek a céljukért és egy igazságosabb Magyarországért..

A politikus hétfőn Esztergom mellett Dorogon is tartott utcafórumot, de vármegyénk nagyobb településeit is felkeresi.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában