Országos Vadásznap miatt

2023.08.25. 12:45

Autósok, figyelem! Forgalomkorlátozás lesz az 1-es főúton Tatabányánál

Augusztus 26-án, szombaton rendezik meg idén a minden évben nagy érdeklődésre számot tartó Országos Vadásznapot az 1-es főút melletti csákányospusztai Vértes Kapuja Rendezvényközpontban.

Kemma.hu

A Országos Vadásznap megközelítése a vendégek számára kijelölt parkolóból csak az 1-es főút keresztezésével lehetséges, a gyalogosokat szakaszosan engedik majd át az úttesten. Emiatt 8 és 18 óra között az érintett szakaszon 40 kilométer per órás sebességkorlátozásra, a forgalom ideiglenes megállítására, illetve a rendezvény térségében torlódásra számíthatnak a közlekedők.  

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Társaság Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozás idejére a szervezők a közlekedők türelmét és megértését kérik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában