Ne maradj le!

2023.08.23. 21:02

A nap legfontosabb hírei - 2023.08.23.

Összefoglaltuk a szerdai nap legfontosabb, legérdekesebb híreit is. Ha feliratkozol hírlevelünkre, a holnapiakról nem fogsz lemaradni!

Kemma.hu

Belassult a gasztroforradalom, hiányoznak az ifjak - állítja a Michelin-csillagos tatai sztárséf. A gasztroforradalom mostanra sokat vesztett a lendületéből. Legalábbis így látja a tatai Platán sztárséfje, Pesti István, aki nagy lehetőséget lát egy 20 éves munkatársában.

Mindegy, hogy ragu vagy főzelék. Ezért szuper a lecsó. A lecsó a magyar konyha egyik ikonikus fogása, amelyet vélhetően az 1870-es években itt megtelepedett bolgár kertészek hoztak be a hazai gasztronómiába.

12 migránst zsúfolt kocsijába Tatánál, 30 hónapra börtönbe kerül az üzbég csempész. Az embercsempész ügyében jogerős ítéletet hozott a bíróság.

hírlevél, dátum
 

Ne maradj le! Iratkozz fel napi hírlevelünkre!

Az a legfontosabb, hogy mi a gyermek érdeke - vallja Aradvári Mihályné - PODCAST. A Prima Díj jelöltjeire szeptember 1-ig lehet szavazni, köztük Aradvári Mihálynéra a tatabányai Bánhidai Szent Erzsébet Óvoda intézményvezetőjére. A Kemma podcastben beszélgettünk vele.

A főpolgármester eddigi eredményei: átgondolatlan fejlesztések, megvalósítatlan ígéretek. Karácsony Gergely 2019-es őszi hivatalba lépése óta nem indult el egyetlen olyan nagyobb projekt, építkezés, felújítás sem, amely a jelenleg regnáló főpolgármester kezdeményezése lett volna.

Már hivatalos: így néz majd ki az idei tanév. A 2023/2024-es tanév a Magyar Közlönyben megjelent rendelet szerint szeptember elsején kezdődik és június 21-én ér véget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában