Verseny

2023.07.04. 17:10

Nemzetközi megmérettetésen remekeltek a kisbéri mazsorettesek

Kiváló kisbéri eredmények születtek az ötödik Nemzetközi Majorett versenyen.

Kemma.hu

A péntek esti főpróba után még egy kicsit megpihentek a WAMK Mazsorett Csoport lányai az utazás előtt, majd éjjel fél 1-kor busszal elindultak a Tárkányi Szivárvány Mazsorett csoporttal közösen a vajdasági Zentába. A gyors határátkelést követően reggel 7 órakor már a városi sportcsarnokban voltak, és elkezdtek készülődni. Hosszú napjuk volt a lányoknak, ugyanis 10 órakor kezdődött a verseny, az utolsó versenyszámuk 18 órakor ért véget.

Hat koreográfiával neveztek a megmérettetésre, amelyből öt új volt, tehát még nem mutatták be zsűri előtt.

A fáradtság ellenére is szépen előadták produkciójukat, sikeresen helyt álltak a nemzetközi próbatételen.

Szekeres Liliána az “A“ kategória, senior korcsoportjában, szóló 1 botban  3. helyezést ért el, Németh Maja Georgina a “B“ kategória, senior korcsoportjának szóló 1 botban ezüst érmet szerzett, míg Horváth Rebeka Kamilla ugyanebben a kategóriában és számban indult, ő éppen lemaradva a dobogóról, negyedik lett.

Németh Maja Georgina és Szekeres Liliána duóban is indult az “A“ kategóriában, megszervezve a második helyet.

A junior korcsoportban is indultak a lányok, szép eredményeket elérve.

A Németh Maja Georgina, Horváth Rebeka Kamilla, Szekeres Liliána és Vida Julianna összeállítású mini formáció show 1 botban szintén ezüst érmet szereztek “A“ kategóriában. Ugyanezen csapat Szopkó Eszterrel kiegészülve tradícionáli induló 1 botba pedig a dobogó legfelső fokára állhatott.

Az eredményhirdetés után este 8 órakor elindultak vissza a lányok, akik élményekkel és sikerekkel vasárnap éjjel 2 órára értek haza Kisbérre.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában