Vármegye

2023.07.08. 11:00

Módosult a vonatközlekedés

A Budapest–Győr–Hegyeshalom vonalon július 17-ig egyes napokon a vonatok módosított menetrend szerint közlekednek Ferencváros és Budapest-Kelenföld között végzett pályakarbantartási munkák miatt.

Keddi és szerdai napokon a Keleti pályaudvarról Szombathelyre 6:15-kor induló Savaria InterCity (IC 922) és a Szombathelyről a Keleti pályaudvarra 19:10-kor induló Savaria InterCity (IC 921) kivételével a győri, soproni, szombathelyi (Savaria), szentgotthárdi, valamint a Dráva és a Mura InterCity vonatok, a G10-es vonatok, továbbá a Hegyeshalomból a fővárosba 5:57-kor induló személyvonat a Keleti pályaudvar helyett Budapest-Kelenföld állomásról indul és oda is érkezik. A Sopronból Budapestre 17:54-kor induló Ikva InterCity (IC 981) hétfőn­ként is csak Budapest-Kelenföldig közlekedik. A Keleti pályaudvarról Sopronba 7:15-kor induló Tűztorony InterCity (IC 982) csütörtöki napokon is Budapest-Kelenföldről indul 7:29-kor. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában