Cukiságfaktor

2023.07.09. 08:13

Ha eddig nem vágytál tacsira, most fogsz: tündéri videó Tatáról

A kölykök június 14-én kerültek a Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítványhoz anyjukkal, Dorka kutyával együtt. Az alapítvány most videóban mutatta meg, hogyan játszik a kölykökkel a régebb óta náluk vendégeskedő Coda.

Kemma.hu

Június 14-én reggel új vendégek érkeztek a Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítványhoz. Egy tacsi mamakutyust, Dorkát és 5 csodaszép kiskutyáját vették gondozásukba. A picik csupán 2 hetesek voltak, és mivel az alapítvány munkatársai jelezték, hogy szabad beléjük szeretni, hiszen elválasztás után örökbe fogadhatóak lesznek, elárasztották őket üzenetekkel a gazdijelöltek.

Az alapítvány természetesen olyan gazdik jelentkezését várta, akik családtagnak szeretnék örökbe fogadni az apróságokat vagy akár a mamájukat. De hamar felcsillant a remény, hogy az alomból mindenkinek lesz felelős gazdája. De hogy addig is hogyan telnek a kicsik napjai, arról egy videót mutattak Facebook-oldalukon. A felvételen látszik, hogy a régebb óta náluk vendégeskedő Coda kutya hogyan játzsik a kicsikkel.

Még egy kis tacsikánk maradt örökbefogadható és Coda is várja az álomgazdit

– írták az oldalon, hozzátéve, hogy a gazdijelöltek a +3670/884-3038-as telefonszámon érdeklődhetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában