Adomány

2023.07.29. 14:12

Fagyasztóládát és szárítógépet kapott a tatabányai ebrendészeti telep

A Tatabánya Ebrendészeti Telep-Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület a T-Szol támogatásának köszönhetően gazdagodhatott a hasznos eszközökkel.

Kemma.hu

Facebook-posztban számolt be Kupcsok Péter tatabányai képviselő arról, hogy a tatabányai ebrendészeti telep fagyasztóládával és szárítógéppel is gyarapodhatott nemrégiben. Mint azt a politikus írta, ő már tavasszal beszámolt arról, hogy Marján Györggyel, a T-Szol Tatabányai Szolgáltató Zrt. gazdasági vezérigazgatóval Bányai Krisztánál, a Tatabánya Ebrendészeti Telep - Segítő Kéz a Kutyákért Egyesületet vezetőjénél járt. Akkor egyeztettek arról, hogy a T-Szol milyen módon támogathatná a jövőben az egyesületet. 

A most kapott támogatásból a Segítő Kéz a Kutyákért Egyesület egy 385 literes fagyasztóládát, valamint egy ipari méretű szárítógépet vásároltak. A fennmaradó összegből az egyesület működéséhez szükséges kisebb eszközöket fognak beszerezni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kemma.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában